Veel bedrijven zien grote uitdagingen op zich afkomen op het gebied van online en omnichannel, zijn nog niet genoeg gedigitaliseerd of vragen ze zich af hoe ze betere met hun big data overweg kunnen. Wel of niet deelnemen aan van de grote platformen in de wereld? Hoe ze hun klanten beter en vooral persoonlijker kunnen bereiken.

Steepbridges helpt bedrijven een oplossing te vinden voor deze vraagstukken. Afhankelijk van de wensen van de klant start dit meestal met een quick scan van het probleem en de huidige situatie binnen het bedrijf.

In korte tijd volgt er een situatie analyse en mogelijke oplossingsrichtingen. Steepbridges kan hierin met bestaande teams opereren of als extern consultant. 

Op basis van de quick scan bepalen we samen de gewenste vervolgstappen. Uiteraard kan Steepbridges hierin een (uitvoerende) rol in spelen, maar dat hoeft niet. U kunt na de zelfscan ook weer zelf aan de slag gaan met de voorgestelde oplossing. 

Steepbridges.com heeft ruime ervaring op het gebied van e-commerce, omnichannel aanpak, category management, online marketing, trade marketing, fysieke retail, supply chain management en pricing.

Neem voor meer informatie of een eerste vrijblijvend gesprek contact met ons op.